Supercar Experience siktar på hel säsong med FR 1.6

Det blir kanske en starkare satsning på den nystartade Formel Renault 1.6-klassen för Supercar Experience än vad som var tänkt. Niclas Ihreskog, grundare av  företaget som driver eventverksamhet med exotiska superbilar på Mantorp Park, förklarar: 

– Vi arbetar just nu på en väldigt spännande lösning som innebär att vi faktisk kommer att ställa upp med en förare för hela säsongen, säger han. Intresset har varit väldigt stort och många har hört av sig sedan vi presenterade att vi kommer att ha en bil tillgänglig för i år.

Från början var tanken att den nya Formel Renault-bilen skulle finnas tillgänglig för inhopp i enstaka tävlingar men nu har alltså fokus flyttats till att få till en lösning för hela säsongen.

–Min förhoppning är att vi kan presentera vår satsning inom den närmsta tiden, säger Niclas. Det ser väldigt positivt ut. Och roligt. Det märks att det finns ett uppdämt behov av en bra formelbilsklass i Sverige.

 

Besök Supercar Experience hemsida – klicka här!