BIljetter till Airport Race Östersund är släppta

Nu är biljetterna till Airport Race i Östersund släppta. Det blir en fortsättning på förra årets publiksuccé med en mobil racingbana vid Åre/Östersund Airport. 

Årets tävling  körs den  9-10 augusti.

Biljetterna kan köpas hos Biljettforum exempelvis via Airport Race hemsida (www.airportrace.se) eller hos ATG-ombud över hela Sverige. Här finns biljetter i olika prisklasser för stå- eller sittplats. En nyhet för i år är att barn och ungdomar under 15 år går gratis i målsman sällskap.

Årets evenemang kommer bjuda på nya spännande tävlingsklasser och nästan ett dubblerat antal tävlande ekipage – huvudklassen STCC är starkare än på många år med Sveriges bästa förare samlade under ett tak. Bland annat vänder Sveriges senaste F1-förare, Björn Wirdheim, hem för att tävla för racinglegendaren Picko Trobergs team och i Polestar Racing kommer prins Carl Philip att sitta bakom ratten på en av teamets Volvo-bilar. Utöver STCC bjuds det på stora startfält i V8 Thunder Cars, Carrera Cup, Clio Cup och den nystartade formelbilsserien Formel Renault 1.6. 

Klicka här för att köpa dina biljetter! 

 

Hemsida för Airport Race Östersund