V8 Thunder Cars juniorsatsar med Aspen

Under de sex SM tävlingarna som V8 Thunder Cars kör kommer det att finnas en Juniorserie som kommer att heta V8 Thunder Cars Aspen Challenge. Här kommer juniorerna att få tävla om fritt bränsle samt fina prischeckar till de tre bästa som placerar sig främst i juniorernas totala tabell. De senaste åren har det lockats allt fler ungdomar till V8 Thunder Cars. Det är en snabb och relativt lättkörd racerbil och inte minst är det en härligt mullrande potent V8 under huven som drar till sig nya racingtalanger.

– Vi ser mycket positivt på det arbete V8 Thunder Cars gör för att sätta fokus på miljön i motor- och racingsammanhang. Speciellt med ungdomar i centrum, säger marknadschef Mats Uhrlander på Lantmännen Aspen AB.

Anders Brofalk, ordförande i Förarföreningen tycker att det är oerhört kul att Aspen vill vara med och profilera sig tillsammans med V8 Thunder Cars.

– Inte nog med att Aspen är det riktiga valet när det gäller miljöbränsle, även kombinationen miljö och juniorer känns helt rätt, avslutar Anders Brofalk.