Hampus Lindqvist klar för V8 Thunder Cars

Hela Dalarna har hört tandgnisslandet från #04 efter det katastrofala 2012, året då allt gick snett. Nu laddar Hampus Lindqvist för 2013 års upplaga av V8 Thundercars, full av revanschlusta. Memphis racing ser fram emot ytterligare ett år med Hampus i teamet.- Vi kommer se en rejält laddad ”påg” i #04! Teamet runt Hampus är förstärkt med mer resurser och nytt upplägg, allt för att få stolpe in istället för stolpe ut.

– Vi vet vad Hampus är kapabel till och vi tror stenhårt på Hampus satsning 2013, säger Richard Berggren Memphis Racing

– Nu ska det bli åka av! Vi har jobbat stenhårt hela vintern och ska förbereda oss minutiöst fram till premiären, säger Hampus Lindqvist.

– Hampus är betydelsefull för Memphis som med sin samlade erfarenhet och attityd är ett bra stöd, speciellt för de nya i teamet. Med de tillsatta resurserna är det bäddat för att vi återigen ska se Hampus på rätt ställe i resultatlistorna igen, säger Kent Laurin Memphis Racing.