Graff kör STCC för PTR

Det blir Uppsala-föraren Alexander Graff, 26 år, som kommer att ratta Picko Troberg Racings STCC-bil i år. Graff har under de tre senaste åren tillhört toppen i Camaro Cup och nu är han redo för att ta klivet upp i svensk racings kungaklass STCC. 

– Det är en ära för mig att sätta på mig PTR-tröjan, säger Alexander Graff. Det är detta jag jobbat för hela min karriär och nu skall vi bygga klokt för att skapa förutsättningar för framgångar.

Racinglegendaren Picko Troberg har lotsat fram många talanger i svensk racing. Nu är det dags för nästa – Alexander Graff har imponerat hittills i sin karriär.

– Vi har valt en av svensk racings mest lovande unga förare, nämligen Alexander Graff. Jag har följt honom under flera säsonger och imponerats av hans insatser, både i JTCC och inte minst i Camaro Cup, säger Picko Troberg. Alexander Graff är en engagerad förare som kan vinna i vilken bil han än sätter sig i. Hans målmedvetenhet och samarbetsförmåga gör att jag ser fram emot att arbeta med honom och målsättningen är att vårt samarbete skall bära frukt en längre tid framöver.

Den 3-4 maj går starten för årets STCC-säsong på Ring Knutstorp. Förutom STCC får publiken även se Clio Cup, Formel Renault 1.6, Carrera Cup Scandinavia, V8 Thunder Cars och Swedish GT.

 

Om Alexander Graff

Svensk juniormästare i JTCC 2008. Tvåa i Camaro Cup 2010. Trea i Camaro Cup 2012. Segrare i SSK-klasserna Renault Junior Cup (2003) och Formel Ford (2004).