Medverka på STCC Expo Live

Nu lanseras STCC Expo Live som ytterligare en dimension och möjlighet för företag att medverka på STCC. STCC Expo Live är en mässa för alla de som riktar sig till publik, team, sponsorer och speciellt inbjudna gäster som kommer till premiären på Ring Knutstorp den 3–4 maj 2013. 

– Vi vet alla att STCC-loppen på Ring Knutstorp alltid är en folkfest som lockar en stor publik. Det har vi tagit fasta på och har tagit fram en möjlighet för företag att medverka med monter och träffa publik, sponsorer och team på plats , säger Peter Eriksson från mässarrangören Live Business Media Group.

Enkelt och kostnadseffektivt att medverka med monterpaket för 9.750 Kr

För att det skall vara lätt, enkelt och billigt att medverka säljs mässpaket på 36 kvm monteryta, inkl. 20st. entrébiljetter till STCC för 9.750 Kr. I priset ingår även eluttag för monter (220V, 6A).

– Det här är en publikmässa för många olika leverantörer av produkter och tjänster. Idag har vi bla med utställare av verkstadsutrustning, bildelar, trädgårdsutrustning, mobiltelefoni och multimedia, husgeråd, resor och upplevelser. Mycket för alla, avslutar Eriksson.

 

För ytterligare information eller monterbokning:

www.stccexpolive.se

Lena Murbäck, lena@livebusiness.se, tel. 076-173 30 67