Snabba skor för Göransson

Racingsäsongen 2013 drar igång med de första officiella STCC-testerna på Ring Knutstorp under nästa vecka. Nu börjar det ramla in rykande färska prylar från mina samarbetspartners som ska hjälpa mig till en femte STCC-titel. Först ut är mina nya specialdesignade racingskor från sport- och klädföretaget PUMA.

Att ha äran att varje år få designa ett par egna racingskor från PUMA är fantastiskt. Årets modell är den senaste EVO Speed som ett fåtal förare i världen har tillgång till, och min favorit i F1-cirkusen Fernando Alonso har varit med och testat ut skorna.

Årets skodesign passar ihop med designen på årets nya hjälm som snart kommer levereras från Arai och Lasse Mehtola på 360GFX.

På tisdag till torsdag (16-18 April) kör vi tester på Ring Knutsorp. Har Ni vägarna förbi så kom å kolla. Under onsdag eftermiddag är det även mediadag då vi även presenterar designen på vår nya BMW STCC-bil. Testerna kommer kunna följas LIVE på www.stcc.se

Pressrelease: Richard Göransson