Ted Brink till start i V8 Thunder Cars

Brink Motosport har fått nytt förtroende från Mekonomen och satsar vidarepå V8 Thunder Cars. Klassen är densamma som ifjol men i ny skepnad där denstörsta skillnaden är att även bilmodellen Ford Mustang är tillåten.Teamet kommer till start med Ted Brink som förare och förberedelserna är ifull gång inför premiären på Ring Knutstorp den 4 maj. Ted som hade litestolpte ut förra säsongen laddar för fullt och har målsättningen att varmed och slåss i toppen.

– Vintern har varit lång jag ser verkligen fram emot att sätta mig bakomratten igen. Det är ett tufft mästerskap och jag ska göra allt för attvara med och slåss om topplaceringarna, säger Ted.

Tobias Brink kommer till denna säsong ha en ny roll i teamet. Han går frånregerande mästare och förare till teamchef.

– Jag hade en underbar säsong förra året vilket resulterade i enmästerskapseger. Jag vill vidare i karriären och en STCC-styrning hadevarit ett bra alternativ. En sådan satsning blev inte möjlig för mig dennasäsong. Jag kommer istället agera teamchef för att hjälpa Ted framåt i V8Thunder Cars. Racingkarriären är långt ifrån nedlagd, avslutar TobiasBrink.

Mekonomen gör sitt fjärde år tillsammans med Brink Motorsport i sammaserie och fortsäter sitt lyckade koncept med att bjuda ut butiker ochverkstäder till tävlingar runt om i landet.