Lukoil och Brovallen Design i samarbete

Lukoil och Brovallen Design i treårigt samarbete
Brovallen Design och Lukoil Scandinavia  har tecknat ett treårigt samarbetsavtal.

– Lukoil är ett bolag som har ett stort engagemang för motorsport och vi är förstås jätteglada över avtalet, säger Tobias Johansson, ägare och teamchef i Brovallen Design.
Lukoil är ett av de stora oljebolagen i Ryssland och företaget syns i många olika idrottssammanhang, bland annat skidor, ishockey, fotboll och motorsport. Till exempel är Lukoil en stor partner till Ladas team i VM-serien WTCC.
När Lukoil Scandinavia gör en satsning på svensk motorsport är det alltså tillsammans med Brovallen Design. Lukoils medverkan kommer att synas tydligt på teamets Citroën C5 BDE i STCC. Dessutom kommer Lukoil att genomföra event för kunder och återförsäljare under STCC-helgerna tillsammans med Brovallen Design. 

– Vi kommer också att hjälpa Lukoil med event på andra motorsportevenemang. Lukoil är relativt nytt på svenska marknaden och gör nu en medveten satsning för att ta marknadsandelar. Att vi får vara med på den resan känns inspirerande, säger Tobias Johansson.

Hubert Bergh är ansvarig för Lukoil Scandinavias samarbete med Brovallen Design i STCC.

– STCC är medialt intressant och bjuder på spännande underhållning. Vi har god erfarenhet av svensk motorsport och det känns helt rätt att vi är med, säger Hubert Bergh som framhåller att ett av huvudmålen med satsningen är att stärka Lukoils återförsäljare.

– De får ytterligare ett verktyg att arbeta med.