The REAL Iceman har känt på svensk STCC-mark!

För Kimmy Larsson kunde inte testerna börjat bättre. Ett snötäckt Karlskoga på lördagen var inget som skrämde Iceman nämnvärt utan han villedirekt ut och testa. Det blev dock inte många pass på grund av förseningar med plogning av banan men fullt tillräckligt för att bekanta sig med bilen. 

Dag två åkte teamet vidare för test på Kinnekulle där man kunde konstatera att farten i Kimmy är som man trott. Inga officiella varvtider men medvanligt tidtagarur kommer man långt och Team Supercar Experience kunde glädja sig åt dagens snabbaste varvtid.

Dag 3 innebar test på Ring Knutstorp i Skåne. En bana som Kimmy aldrig sett tidigare, men det var inget som skrämde honom i vanlig ordning.- Kimmy talade om för mig att han är duktig på att lära sig nya banor så detta var ju ett bra tillfälle att bevisa det menar Niclas Ihreskog,teamägare och manager till Kimmy Larsson. Och som han gjorde det, det behövdes inte många varv innan han var nere påtider som skulle visa sig vara topptider.

– Tyvärr var inte Dunlop med på Knutstorp så vi hade inga nya däck med osstill sista testdagen utan körde på samma däck som testdagen på Kinnekulleoch det var väl nu som Kimmy imponerade mest på mig säger Niclas. Han körde på varvtider som var ca 2 tiondelar från snabbaste föraren som enligt uppgift hade nya slicks på sin bil. Det kommer bli bra det här, avslutar Niclas Ihreskog.

Pressrelease: Supercar Experience