BMW blir Official Car i STCC

BMW blir Official Car i årets STCC-mästerskap – det innebär att märkets bilar kommer att synas på de svenska tävlingsbanorna i sommar. BMW:s bilar kommer att fylla en mängd olika funktioner under tävlingshelgerna – allt från Leading Car till Pace Car.

– För BMW är STCC en naturlig arena att träffa den motorintresserade publiken. Där skapas ett personligt möte mellan engagerade besökare och våra dynamiska bilar, både på banan och vid sidan om, säger Fredrik Ellsäter – Marknadschef för BMW Sverige.

– BMW har en stark och tydlig profil inom motorsporten och märket har varit synonymt med standardbilsracing under många år, säger Bob Huzell, VD för STCC. Vi är väldigt glada för att BMW har valt att arbeta med STCC som plattform för att marknadsföra sina bilmodeller.

De bilmodeller som kommer att synas på banan är en BMW M135i, en BMW 335i Sedan, två BMW 5-serie Touring och två BMW X5.

Första chansen att få se BMW som Official Car blir i samband med STCC-premiären på Ring Knutstorp den 3-4 maj.