Biljettsläpp till Göteborg City Race!

TTA 2012 Deltävling 3 Göteborg City Race
Nu släpps biljetterna till STCC Semcon Göteborg City Race den 28-29 juni. Arrangören City Arena bjuder på flera nyheter när svensk racings elitklass STCC kommer till Frihamnspiren för femte gången sedan premiären 2008. 

– I år blir det fri entré till själva evenemangsområdet och depån och vi tror att det kommer att locka många till ett besök, säger Carina Ljung, projektledare för Göteborg City Race. Vill man se tävlingarna får man köpa läktarbiljett och där har vi tagit fram väldigt bra priser som vi tror kommer att passa familjeplånboken.Förra säsongen färdigställdes de nya läktarna, med en publikkapacitet på 10600 åskådare, som har förvandlat banan till en riktig arena.

– Vi har höjt standarden enormt för publiken och vill gärna fortsätta utveckla banan och verksamheten på City Arena, och kan redan i år presentera fler evenemang, säger Maria Paulsson, verksamhetsansvarig på City Arena. Det finns en enorm potential med den närhet vi har till Göteborg City. Det är bara åtta minuters promenad över Götaälvbron till Nordstan och för den som inte vill gå finns det gott om kommunala färdmedel.

I år blir det hela fyra klasser som kommer att tävla på Frihamnspiren. Kungaklassen STCC får sällskap av Carrera Cup, Clio Cup och GT Sprint.

– Det kommer att bli en spännande racinghelg med underhållning för hela familjen, säger Ljung. Vi önskar alla varmt välkomna till City Arena och STCC Semcon Göteborg City Race den 28-29 juni.Biljetter till STCC Semcon Göteborg City Race kan köpas hos Biljettforum.se