Kim Anderson klar för Memphis i V8 Thunder Cars

Norra Europas tuffaste racingklass får 2013 tillskott av Kim Andersson. Den unge värmlänningen har trots sin ringa ålder hunnit imponera i gokart, crosskart, isracing och rally såväl som banracing. Hittils största framgången är totalsegern i JTCC.

– Vi hade ”shortlist” med 4 förare vi ville engagera till säsongen 2013 jämte Hampus Lindqvist i nummer 4. Gabriel Blomberg har vi bockat av från listan tidigare och nu kan vi sätta en bock på Kim Andersson. Kim har visat att han har en fantastisk carcontrol vilket krävs för att lyckas i V8 Thundercars. Han satt för första gången i bilen för en vecka sedan och bekräftade direkt vad vi misstänkte, vi har ytterligare en titelaspirant i teamet! säger Richard Berggren Memphis Racing.

– 2013 i V8 Thundercars blir min största uppgift i karriären hittills. Jag har stor respekt för motståndet men är inte här för att köra om hedervärda andraplatser! Det känns tryggt att jag har maximal backning från Memphis Racing och jag är otroligt taggad inför uppgiften, säger Kim Andersson.

Kim_Memphis
Pressrelease: Memphis Racing