Ta Swebus till Solvalla

Den 7-8 juni hålls den andra deltävlingen i elitserien i standardbilsracing STCC på Solvalla strax utanför Stockholm. På lördagen sätter Swebus in direktbussar hela vägen dit från Västerås, Enköping, Uppsala, Eskilstuna och Strängnäs. Dessutom erbjuder Swebus transferbussar från Cityterminalen i Stockholm.

– Efter STCC-premiären på Knutstorp är det dags för Solvalla att förvandlas till en racingbana för ett par dagar, säger Ingvar Ryggejö, presschef på Swebus. Det kommer att bli en stor folkfest, förra gången STCC kördes på Solvalla kom inte mindre än 22 000 åskådare. Att lämna bilen hemma och resa med oss istället är att rekommendera om man vill slippa parkeringsletande i trängseln.

På lördagen den 8 juni, som är den stora publikdagen, kör Swebus specialinsatta turer till Solvalla från Västerås, Enköping, Uppsala, Eskilstuna och Strängnäs. Dessutom sätter Swebus in transferbussar till och från Cityterminalen i Stockholm samma dag. Transferbussarna avgår varje kvart i samband med att tävlingarna startar på förmiddagen samt när de är avklarade på eftermiddagen.

Information om samtliga avgångar, priser samt samt köp av biljetter, se:http://www.swebus.se/Event/Buss-Till-STCC/

 

För mer information, vänligen kontakta:
Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus,
tel: 070-187 11 33, e-post: ingvar.ryggesjo@swebus.se
Swebus pressjour: 0701-87 12 00

 

Swebus är Sveriges ledande expressbussföretag med fler än 10 000 avgångar per vecka. Swebus erbjuder resor till cirka 150 orter i Sverige samt till Köpenhamn, Oslo och övriga Europa. Företaget erbjuder även flygtransfer, eventresor och chartrad trafik. Varje år görs mer än två miljoner resor med Swebus. Alla företagets expressbussresor är märkta med Bra miljöval och ombord på våra egna bussar finns gratis internet. Läs mer och köp din resa direkt på www.swebus.se. 

Swebus ingår i Nobinakoncernen, Nordens största aktör inom persontrafik med buss. Verksamheten omfattar kontraktsbaserade regionala resor i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt interregionala resor i egen regi genom Swebus. Nobinakoncernen omsätter drygt 6 miljarder kronor, kör 3 500 bussar och är med drygt 260 miljoner resor per år ett av norra Europas större persontrafikföretag. Mer information återfinns på www.nobina.com. 

 

_JK_8859