Graff tillbaka på vinnarbanan

Alexander Graff vann Camaro Cup-finalen förra året på Solvalla Travbana, inför 22 000 personer.-En av de häftigaste racingupplevelser jag haft, medger 26-åringen från Uppsala som nu återvänder till succébanan, den här gången i DHL – Picko Troberg Racings STCC-bil.

Graff är rookie i serien, ett faktum han fick uppleva under premiären på Ring Knutstorp för en månad sedan. Lite otur och orutin, gjorde att premiären inte riktigt blev så bra som han hade hoppats och nu har både föraren och teamet trimmat in sig ytterligare, så att Solvalla kan fortsätta vara ett positivt inslag.

-Vi har analyserat vad som inte gick hundra i Skåne, skapat förutsättningar för att det inte skall upprepas och själv har jag förberett mig på ett bra sätt. Jag tror helt enkelt jag var överladdad efter en lång vinter, säger Alexander.

Ny partner för fansen

VMS Play är ny sponsor för Alexander Graff. Genom att söka Alexander Graff och ladda ner hans App på Android och AppStore, kan nu fans, partners och followers, få exklusiva videoklipp, direkt från depån eller banan, mitt under race.

-VMS Play är ett unikt sätt att kommunicera med de som följer mig. Konceptet är nytt i racingbranschen och jag är stolt över at VMS Play har valt mig att bygga sin plattform kring. I andra sporter och underhållning är det en mängd kändisar som använder tjänsten men inom racingen i Sverige är jag först.

Alexander berättar att man också kan få tjänsten genom hans hemsida, www.alexandergraff.se.

STCC på Solvalla startar fredag med två fria träningar och tre kvalificeringar på lördag, innan ett 30 minuters race avrundar eventet mitt i Stockholm. Allt direktsänds i SVT men bör med fördel avnjutas på plats.

-Därför har vi anordnat en supporterbuss från Uppsala. Jag får många förfrågningar om att följa mig på olika sätt och därför har vi satt upp en buss som avgår från Nordic Gokart & Events på Boländerna i Uppsala lördag morgon, avslutar Alexander Graff.

dhl
Pressrelease: Graff Motorsport