BMW har fokus på Göteborg

BMW Dealer Teams Richard Göransson och Fredrik Larsson siktar om mot Göteborg. Richard Göransson är tvåa i mästerskapet efter de tre inledande racen och hans fokus är en bra poänghelg i Göteborg där han har bra facit och är mest segerrika STCC-förare med två segrar.

– Det känns bra inför Göteborg och vi har visat att vi är teamet att slå i år, säger Richard. Vi har tagit pole i två av tre race och har bästa varvtid i alla tre race så farten har vi i teamet och vi har en strategi för säsongen som vi fortsätter jobba efter. Det är redan fight i mästerskapet och det är väldigt viktigt att ha en bra poänghelg i Göteborg. Jag ser fram emot att ta många poäng i helgen.

Fredrik Larsson är också med i fighten i mästerskapstoppen och är efter de tre första deltävlingarna fyra totalt. Han känner sig också trygg och laddad inför Göteborgshelgen.

– Jag ser verkligen fram emot att komma till Göteborg och ha en bra racehelg, säger Fredrik. Det känns tryggt, teamet har hittat bra fart i bilarna och vi är väldigt snabba i år. Jag räknar med att det som vanligt blir väldigt tight och hårt att kvala in i topp-5 men vi kommer att vara med och fightas där. Solvalla har jag släppt, vi hade farten och nu är det revansch i Göteborg som gäller. Volvo får passa sig!

JK5D5971