Kimmy vill dubblera

Som nybliven mästare i Formel Renault NEZ (North European Zone) och mästerskapsledare i Formel Renault 1.6 är det en taggad Kimmy Larsson som är på väg mot Falkenberg. De senaste veckorna har spenderats i Maranello i Italien där han varit och vilat upp sig efter den senaste dubbelsegern i Estland. Men självklart har det hunnits med lite löpträning intill Ferraris testbana Fiorano också.

– Det är ett bra ställe att träna på, dels tar värmen ut sin rätt men det är även mentalt uppiggande att höra Ferraris F1-bil på högvarv. Det stärker min visualiseringsteknik, menar Kimmy.

Falkenberg är en bana som Kimmy aldrig tidigare sett. Det hade han i och för sig inte med vare sig Knutstorp eller Pärnu i Estland heller och de resultaten var inget att skämmas för så ur den aspekten lär det inte vara något som skrämmer honom nämnvärt. Dubbelseger är givetvis målet, något annat finns inte i Kimmys huvud. Och med facit i hand kan vi väl inte annat än tro att det ska gå vägen.

Kom till Falkenberg i helgen så får ni svaret från första parkett.

_MG_1464
 

Pressrelease: Supercar Experience