Dags för Airport Race Östersund

Var med när Sveriges största banracingserie STCC lägger en av sina åtta spännande tävlingshelger i Östersund och flygplatsen återigen förvandlas till racingbana. Årets evenemang kommer bjuda på nya spännande tävlingsklasser och nästan ett dubblerat antal tävlande ekipage – huvudklassen STCC är starkare än på många år med Sveriges bästa förare samlade under ett tak. Utöver STCC bjuds det på stora startfält i V8 Thunder Cars, Carrera Cup, Clio Cup och den nystartade formelbilsserien Formel Renault 1. Man kommer i år att erbjuda ett ännu större utbud av aktiviteter och upplevelser för hela familjen. Sedan är goda kommunikationer och prisvärda boendepaket en självklar service för de som reser långt för att uppleva detta unika evenemang.

Redan nu kan du köpa biljetter till ett av årets mest fartfyllda evenemang – klicka här!

Det officiella standardvagnsmästerskapet STCC har sedan mitten av 90-talet utvecklats till en av Europas främsta banracingserier, med en mycket engagerad publik. Nu är det Östersunds tur att bli en del av STCC:s tävlingshistoria. Välkommen till en stor publikfest för hela familjen!

 

Stadsbussarna tar er ända fram till entrén!

Extratrafik under STCC – Centrum till Frösö Park ( via Frösövägen)

 

Fredag 9/8

Centrum hpl A – Frösö Park: Halvtimmastrafik mellan 14:00 och 17:30

Efter sista tävlingens slut avgår bussar mot centrum

 

Lördag 10/8

Centrum hpl A – Frösö Park: Halvtimmastrafik mellan 08:00 och 12:00

Efter sista tävlingens slut avgår bussar mot centrum

Ordinarie Stadsbusstaxa gäller ( Betala gärna med SMS)

 

Se även ordinarie linje 3 och 4 för avgångar till och från Frösö Park

 

Läs mer på www.stadsbussarna.se

STCC_2013_Ostersund