Freddie Magnusson gör STCC-debut

Freddie Magnusson får chansen han har drömt om – att köra i svensk racings kungaklass STCC på hemmabanan i Östersund. Freddie kommer att köra en Citroën för Brovallen Design när STCC kommer till Östersunds flygplats.

Till Östersundsposten säger Freddie: 

–      Det ska bli jättekul. Jag har stor respekt för konkurrenterna. De övriga 14 förarna håller verkligen toppklass. Varje placering som jag kan ta är en bonus.

Förra året körde Freddie Camaro Cup men det som skulle ha blivit en klang- och jubelföreställning på hemmabanan slutade i betongbarriären redan under träningen. Freddie skrotade bilen men kom ändå till start dagen därpå i en lånad bil – som i sin tur smälldes rejält på Ring Knutstorp. Säsongen satte djupa spår och sår i plånboken men nu har Freddie och teamet runt honom fått ihop en satsning som förhoppningsvis räcker säsongen ut.

–      Steg 1 är Airport Race. Om jag presterar väldigt bra inför teamet är det inte omöjligt att det blir en fortsättning, men jag vågar inte tro på något, avslutar Freddie till ÖP.

 

Klicka här för att läsa hela artikeln i ÖP!

 

 

STCC Mantorp