Björk snabbast i första testet

Mästerskapsledande Thed Björk, Volvo Polestar Racing, var snabbast under det inledande STCC-testet på Airport Race i Östersund. Björk toppade resultatlistan före sina teamkollegor Robert Dahlgren och Fredrik Ekblom.

Alexander Graff, DHL/PTR, var utropstecknet under det första testet. Graff var med i toppen av resultatlistan under större delen av passet och avslutade det på en fjärdeplats.

BMW Dealer Teams båda förare förde en tillbakadragen tillvaro men den förklarades av att både Göransson och Larsson körde in bromsar. Fokus var inte på snabba varvtider.

Daniel Haglöf, PWR Racing, tvingades avbryta testet efter ett haveri som lämnade hans bil ute på banan. Enligt teamet var det oklart vad som orsakat haveriet men det mesta pekar på ett transmissionsproblem. Haglöfs missöde förorsakade en lång period då fältet fick samlas bakom säkerhetsbilen.

 

För kompletta resultat, klicka här!

STCC Östersund