Första passen körda

De första testpassen i Airport Race Östersund är körda. Formel Renault 1.6 var först ut och banan. Snabbast på det svårbemästrade och blöta underlaget var Erik Johansson, Team Tidö. Robert Svensson överraskade genom att bli tvåa, knappt fyra hundradelar efter Johansson. I Clio Cup fortsatte Andreas Wernersson att sätta sin stämpel på tillställningarna. Den regerande mästaren var snabbast före Mattias Lindberg. Tidsdifferenserna var stora vilket förklarades av det upptorkance väglaget. I V8 Thunder Cars visade Jens Edman att han har mästerskapsledningen i sikte. Edman var sju hundradelar före Patrik Flodin. Mästerskapsledande Fredrik Ros körde in på  sjunde snabbaste tid. I Carrera Cup dominerade Johan Kristoffersson, två tiondelar före Ola Nilsson. Snickar-Matte Karlsson slutade trea. Väderleken har gått i rätt riktning och kvällens övningar, med framförallt STCC-testerna, kommer att avgöras under bra förhållanden.

För kompletta resultat, klicka här!

frosund