Björk först ut på Gelleråsen

Thed Björk, Volvo Polestar Racing, fortsätter att sätta sin stämpel på årets STCC-mästerskap. Han var snabbast av alla i fredagens första testpass på Gelleråsen. Björk var tätt följd av märkeskamraten Robert Dahlgren som var 18 hundradels sekund bakom.Björks utmanare i mästerskapet, Richard Göransson, BMW Dealer Team, var trea före sin teamkamrat Fredrik Larsson. Fredrik Ekblom och Linus Ohlsson, båda Volvo, rundade av topp sex.

Snabbast av de förare som inte kör en Volvo eller BMW var Daniel Haglöf, PWR Racing. Mattias Andersson, Dacia Dealer Team, och Citroën-föraren Joakim Mangs var åtta respektive nia.

Alx Danielsson inledde sin STCC-comeback försiktigt med en elfteplats bakom prins Carl Philip.

Alexander Graff och Tomas Engström belade de två sista platserna i fältet.

 

Klicka här för resultat!

_JK_1368