Edman i V8-topp

V8 Thunder Cars håller på att utvecklas till en riktig holmgång mellan en grupp på fem-sex förare som har chansen att blanda sig i utgången av mästerskapet. Jens Edman som återtog ledningen i mästerskapet från Fredrik Ros i den förra tävlingen i Östersund tog pole position I kvalet inför morgondagens tävlingar på Gelleråsen.Patric Sundel, som hittills inte har fått igång poänginsamlandet, var överraskande tvåa före Sundsvallsraketen Daniel Ros. STCC-, Nascar- och V8 Thunder Cars-föraren Alx Danielsson körde till sig fjärde bästa tid före sensationen från Östersund, Patrik Flodin. För Fredrik Ros blir det något av uppförsbacke i kampen mot Edman om mästerskapsledningen. Bara sjätte bästa tid och en rejäl utmaning inför morgondagen.

Marcus Palnér, Ted Brink, Andreas Ahlberg och Gabriel Blomberg avrundade topp tio.

 

Klicka här för resultat!

STCC Karlskoga