Kristoffersson nära titeln!

Johan Kristoffersson igen! Den fullständigt omutligen Johan Kristoffersson tog ytterligare ett stort steg mot att säkra titeln i Carrera Cup. Han ledde det första heatet från start till mål på Tierp Arena. Under första halvan av racet var Kristoffersson hårt pressad av Ola Nilsson men lyckades till slut skapa sig en lucka på en sekund som växte till tre in i mål.

Trea blev en överlycklig Patrik Skoog som för andra gången i år tog sig upp på pallen. Fortsätter han skörda poäng i samma takt är han en utmanare om tredjeplatsen i mästerskapet.

Resultatet från det första heatet innebär att Johan Kristoffersson drygar ut sin ledning i mästerskapet. Han har nu 276 poäng mot Ola Nilssons 218. Skillnaden dem emellan är nu 58 poäng vilket innebär att Ola Nilsson måste ta in minst fyra poäng i nästa heat för att mästerskapet ska leva till finalen på Mantorp Park. Det innebär också att Johan Kristoffersson kan säkra titeln redan idag.

STCC Tierp