Linus Ohlsson i testtopp

Det blev mycket blått i toppen i fredagens andra STCC-test på Mantorp Park. Linus Ohlsson, Volvo Polestar Performance, toppade resultatlistan före de tre Volvo-förarna Robert Dahlgren, Fredrik Ekblom. Och redan mästerskapsklare Thed Björk. Fredrik Larsson, BMW Dealer Team, slutade femma.Återigen visade nykomlingen Andreas Wernersson sensationellt bra fart med en sjätteplats. Med tanke på att testresultaten ganska väl har avspeglat kvalresultaten ser det onekligen bra ut för den unge Lidköpings-föraren som kör för Brovallen Design. Att Brovallen-gänget har fått fart på bilarna bekräftades genom Jocke Mangs sjundeplats. Mangs hade problem med karossen i det första testpasset och kunde inte få till något bra varv. I det andra passet såg det betydligt bättre ut.

Något överraskande var förra racets segrare, Richard Göransson, inte bättre än åtta. Bakom honom rundade Mattias Andersson och den andre nykomlingen för dagen, Philip Forsman av topp tio.

Daniel Roos, som ersätter Alexander Graff, i DHL/PTR  var fjortonde man i resultatlistan.

 

Klicka här för resultat!

STCC Mantorp