Testa Supercar Lites!

Tillsammans med Rallycross Supercar Scandinavia lanserar STCC också den nya instegsklassen Supercar Lites – nu går det att testa bilen på allvar! I samband med SM-finalen i rallycross den 6 oktober på Kinnekulle Ring och den 14 oktober i Karlstad (NGK Masters) finns det möjlighet för intresserade att testa en Supercar Lites-bil. 

Supercar Lites-bilen är byggd av Olsbergs MSE och är försedd med en 2.4-liters motor på 320 hästkrafter. Supercar Lites är från och med i år supportklass till Supercar i den amerikanska Global Rallycross-serien. Klassen har mottagits väl av deltagarna. Tanner Foust, mästare i Global Rallycross 2012, testade bilen och gav den goda vitsord: 

”Det är en utmanande bil att köra men den är också otroligt potent och det går att hålla lika hög fart i en del kurvor som med en Supercar-bil”

Är du intresserad av att testa en Supercar Lites-bil? Se inbjudan nedan!

Olsbergs MSE Supercar Lites
Annons Rally o Racing swedish