STCC-speaker i NGK Masters

Han är inte bara bra på att snacka, Robin Nilsson från Mjölby. I somras har han hörts bilda speakerpar med veteranen Thomas Nilsson under STCC-tävlingarna och de har gjort en mindre succé tillsammans. Nu visar Robin att han kan ratta en bil också. I helgen körde han NGK Masters i Karlstad och det blev en 40:e plats i det nästan 100 man starka startfältet. 

– Det var kul att få vara en del av evenemanget, det var sjukt mycket folk och en ordentlig fest rakt igenom, säger Robin. Kändes bra att kunna hänga med med en vanlig folkracebil. En del kommer ju med rena rallycrossgrejerna!

Tävlingen vanns av Martin Lundqvist, Fagersta MK, före Kristoffer Olsson, Årjängs MK och de senaste årens dominant Daniel Wall, MSK Kvarnvingarna.

 

Mer om NGK Masters hittar du här!

NGK 1