Scirocco i RallyX Supercar Scandinavia

Det blir sannolikt en tredje Volkswagen i nästa års startfält av RallyX Supercar Scandinavia. Det meddelar teamchefen för Volkswagen Dealer Team KMS, Tommy Kristoffersson. I satsningen med Volkswagen Dealer TeamKMS ska Johan Kristoffersson och Ole Christian Veiby tävla med två nybyggda VW Polo. Den Scirocco som Johan har tävlat med i år blir därmed över men ut på banan ska den, enligt Kristoffersson
 
– Bilen uppgraderas i vinter och kommer att köras, säger han. Sedan vi presenterade vår satsning med Volkswagen Dealer Team är det många som har hört av sig och är intresserade att köra Sciroccon hela SM-säsongen, vi har redan nu dialog igång på en nivå som gör att vi känner oss trygga med att gå ut med den här nyheten.
 
Vem som ska köra bilen och i vilken regi är med andra ord inte klart men att det blir av, det är Tommy övertygad om.
 
– Vi ska först se till att vi har alla bitar på plats för vår egen satsning på nästa säsong. Vi ska bygga två nya bilar till Johan och Ole Christian och först därefter ser vi till att även Sciroccon kommer till start. 
_JK_9977 (2)