STCC förnyar och förstärker

STCC som sedan 1996 driver Skandinaviens främsta och mest prestigefyllda banracingserie, Scandinavian Touring Car Championship, får nya delägare i bröderna Daniel och Filip Sporre.

–  Vi tror på motorsportens framtid i Sverige, säger Filip Sporre. Vi har två starka serier i STCC och vårt nya RallyX Supercar Scandinavia-mästerskap som vi ska utveckla. Vi kommer att arbeta långsiktigt med att sätta upplevelsen i centrum på våra evenemang och redan i år ska det märkas skillnad.

–  Det är mycket glädjande att de nya delägarna går in och arbetar i bolaget, säger STCC:s VD Bob Huzell. Det blir en väsentlig förstärkning av organisationen och tillsammans med arrangörer, team och samarbetspartners ska vi skapa attraktiva och intressanta mästerskap i STCC och RallyX Supercar Scandinavia.

Rickard Pålsson, som nu alltså kommer att äga bolaget tillsammans med bröderna Sporre, kommer även fortsättningsvis att vara starkt engagerad i utvecklingen av bolagets affärsstrategier.

–  Daniel och jag har arbetat tillsammans tidigare och jag har ett mycket stort förtroende för honom säger Rickard Pålsson. Filip har stor kompetens inom evenemangsfrågor och tillsammans utgör de en betydande förstärkning av organisationen.

Arbetet inför den kommande säsongen är redan i full gång.

–  Vi är ett bra team som ska jobba med det här och det känns fantastiskt roligt att vara med och utveckla STCC och RallyX Supercar Scandinavia, säger Daniel Sporre. Tillsammans ska vi lägga i nästa växel för STCC – det är full fart framåt som gäller. 

 

nyorgDaniel och Filip Sporre tillsammans med Bob Huzell