Holten presenterar sponsor

Daniel Holten, den norske rallycrosstalangen som i år kommer att köra för Olsbergs MSE i RallyX Supercar Scandinavia, presenterar i dag sin huvudsponsor för säsongen. 

Det är Granberg AS, Norges största leverantör av handskar till industri- och hälsosektorn, som står bakom Daniel Holtens rallycrossatsning för i år. 

Inträdesbiljetten för att köra rallycross på den här nivån ligger i underkant av två miljoner kronor och Daniel är tacksam för Granberg AS hjälp med att täcka merparten av summan. 

– Sedan jag var 16 år har det här varit min stora dröm men efter att vi hade satsat stora pengar på att köra Supercar under de senaste åren trodde jag inte att det var möjligt att få till detta, säger Holten.

– Jag värdesätter det arbete som är nedlagt för att jag ska kunna köra vidare i Supercar enormt mycket, fortsätter Holten. Jag ska göra mitt bästa för att ge tillbaka till både Granberg AS och de andra sponsorerna som har gjort det här möjligt. 

Ole M. Granberg som leder den dagliga verksamheten på Granberg AS har stora förväntningar på samarbetet med Daniel Holten. 

– Rallycross är den snabbast växande motorsporten i världen och Daniel har massor av talang och stor potential, säger han. 

Granberg tvivlar inte på att satsningen är av godo för att bygga varumärket eftersom sporten har bra täckning i svensk riks-TV och i övrig media och han menar att värdet i den exponeringen definitivt ska räknas hem. 

– Personligen blir detta också väldigt spännande för mig. Jag ser självklart fram emot att få närkontakt med denna monsterbil som gör 0–100 km/h på under 1,9 sekunder med över 600 hästkrafter under huven, säger han och tillägger:

– Jag ser långsiktigt på samarbetet med Daniel Holten och jag är stolt över att vara en del av detta. 

Granberg AS är baserade i Bjoa i Vindafjord cirka 50 kilometer från Haugesund och är huvudsponsor till Daniel Holten 2014. Granberg är en av Nordens största leverantörer av handskar till industri- och hälsosektorn med en koncernomsättning på över 200 miljoner kronor. Företaget upplever också en kraftig tillväxt på den svenska marknaden. I produktprogrammet ingår handskar för mekanisk industri, offshore, bygg- och anläggning, fiskeri- och förädling och hälsosektorn.

Illustrasjon-Ford-Fiesta

 

Pressrelease: