Mtech med fyra bilar i Carrera Cup

För Carrera Cup Scandinavia-älskare är Mtech mer en institution än ett företag. Den Södertälje-baserade Porsche-verkstaden som drivs av Magnus Karlsson har funnits med sedan Carrera Cup-starten 2004 och i tysthet har de hjälpt många förare till sina framgångar i serien. Hittills har Mtech dock alltid verkat i bakgrunden som stöd åt teamen, men nu kliver man fram och har köpt en helt egen bil som kommer rulla hela Carrera Cup Scandinavia-säsongen 2014.

Bilen som teamet köpt in är den legendariska MARTINI-bilen, som under 2013 rullade klädd i de i racingsammanhang så klassiska MARTINI-färgerna och som tidigare varit i händerna på den nya motorprinsen H.K.H Carl-Philip Bernadotte.  Magnus Karlsson berättar:

– Vi har ju varit inblandade ända sedan starten 2004 och har kört vår verksamhet åt andra i alla år. Det fortsätter vi med i år också men så infann sig även läget att kunna köpa den här legendariska bilen, så det bestämde vi oss för att göra. Bilen kommer att gå alla race i Carrera Cup 2014.

Sedan tidigare är det klart att Mats “Snickar-Matte” Karlsson, Kenneth Pantzar och Magnus Öhman ska köra tillsammans med Mtech. Nu dyker alltså en bil till upp i stallets regi, men vilken eller vilka förare som blir aktuella väljer man att hålla på ett tag till:

– Vi har faktiskt en lång lista med både riktigt snabba förare och sådana som kan ställa till med en riktigt bra show för publiken och som syns i media. Det är dock lite för tidigt för att gå ut med några namn, men vi kan lova att bilen kommer gå hela serien och vi kommer att synas. Det kommer inte bli MARTINI-skruden som bilen hade ifjol, men det blir ett snyggt utseende baserat på Cirkus Karlssons färger. Ingen kommer att missa oss!

martini

 

Pressrelease: Carrera Cup