Delade meningar om kollisionen

Det blev dramatiska bilder när Emma Kimiläinen stod parkerad på banan tillsammans med prins Carl Philip. Deras bilar var kraftigt demolerade och som vanligt rådde det delade meningar om vad det var som egentligen hade hänt.

– Jag hade ganska mycket utrymme men blev påkörd av Göransson, hävdade Emma som också hade uppfattat att prinsen var inblandad i en sammanstötning framför henne.

Richard Göranssons version skiljer sig från Emmas.

– Jag gick på innern och hon stängde samtidigt som jag skulle om. Det fanns ingenstans att ta vägen. Tydligen sägs det att Carl Philip snurrade framför Emma och att hon gick in men jag såg ingenting eftersom jag sitter så långt i bilen.

Enligt Volvo-teamets pressansvarige Johan Meissner hade prinsen inte alls snurrat utan blev ett oskyldigt offer för kollisionen mellan Kimiläinen och Göransson.