Haglöf blir livvakt i STCC – gör comeback på Solvalla

Teamchef Daniel Haglöf har tröttnat. Mer specifikt har han tröttnat på hur konkurrenterna allt som ofta i år har kört in i och försök knuffa Emma Kimiläinen av banan. Därför dammar han av hjälm och overall och kommer till start i STCC på Solvalla i helgen med ett mycket bestämt motto – Rör inte min förare.
Detta blir första gången PWR Racing Team ställer upp med två bilar i STCC och Daniel är imponerad av hur det unga teamet kunnat ta ytterligare ett steg framåt.
– Det är självklart positivt för oss som team och tycker jag väldigt starkt att vi trots allt arbete vi har haft i år ändå mäktar med att få två bilar till start i helgen. Ett stort tack till hela teamet och alla våra partners som gör det här möjligt.
Jag kommer att vara en supermotiverad livvakt i helgen och skydda min kompis. Ger de sig på Emma kommer de att få med mig att göra.
Daniel och Emma kommer redan på onsdagen att tävla tillsammans, och mot varandra, i Karlskoga i SpeedRacing Racet på Gelleråsen som uppvärmning inför helgens STCC-race.