Norska Team Trysil till start med två förare i V8 Thunder Cars 2015

Nu är det klart att Stein Frederic Akre kommer att utmana om titeln i 2015 års V8 Thunder Cars-mästerskap. Stein Frederic som startade årets säsong lysande med ett par segrar och flera andra platser var länge med och kämpade om topplaceringarna i årets SM.

– Tyvärr blev det några nollpoängare som gjorde att jag slutade på fjärde plats endast en poäng bakom trean. Men jag kommer att vara ordentligt motiverad inför nästa säsong och då är det bara segrar som gäller säger Stein Frederic.

Team Trysil som körde hela säsongen med en bil, (förutom finalen på Mantorp Park då Mattias Hansen gjorde ett inhopp i teamets andra Camaro) kommer till start med ytterliggare en bil 2015.

Ny team kollega blir Toni Persic från Lidköping. Toni som tidigare har kört en hel del gokart, tävlat i SSK-serien samt kört några Porsche Challenge-tävlingar kommer nu att ratta en Camaro i V8 Thunder Cars.

– Detta kommer att bli en ny utmaning för mig, säger Toni. V8:a, mycket muskler och massor med vridmoment är sådant jag gillar. Jag har bra koll på mästerskapet och inser att det är mycket hög klass på förarna så jag tar detta som ett läroår och är väldigt ödmjuk inför uppgiften. Jag ser redan nu fram mot de första testerna till våren – får vi till en bra bil då, så får vi se hur ödmjuk jag är sen!

– Team Trysil kändes som ett riktigt bra alternativ när jag bestämde mig för att köra denna klass, skall bli riktigt roligt och lärorikt att få kampera ihop med dessa grabbar avslutar Toni.