PR- och informationsförändringar på STCC

Efter fem säsonger lämnar Joakim Tärnström posten som informations- och pressansvarig på STCC.

– Det har varit en lång, spännande resa tillsammans med STCC och svensk motorsport och jag är väldigt glad över att få ha varit med om den, säger Joakim Tärnström. Efter årets säsong kände jag att att framtidstron var tillbaka i svensk racing och det känns skönt att kunna lämna jobbet med den känslan i ryggen. Nu är det dags för familjen att få se mer av mig och jag kommer att satsa på egna projekt framöver, en del av dessa kommer att vara tillsammans med STCC-organisationen, så helt släpper jag inte kontakten med motorsporten.

Vem som kommer att ta över rollen är inte klart, men Jonas Lundin, VD för STCC, indikerar att det i linje med övriga delar av STCC kommer att ske stora förändringar.

– Joakim är en härlig person som betytt mycket för STCC under de år han jobbat här.  Inför nästa säsong kommer vi att förstärka och förändra i organisationen runt arbetet med PR- och media för att renodla rollerna och skapa mer fokus på de olika uppgifter som Joakim har haft. Han har med sitt arbete lagt en bra grund för oss att jobba vidare från. Jag önskar honom lycka till framöver och ser fram emot att vi även fortsättningsvis kommer att ha en del samarbeten.

– Jag vill tacka alla representanter från media, team, förare, banägare, SBF, KAK, sponsorer, partners och mina kollegor på STCC för ett mycket gott samarbete genom åren, säger Joakim Tärnström. Jag vet att STCC är på stark frammarsch igen och de satsningar som den nya ledningen gör inför 2015 kommer att lyfta mästerskapet till nya nivåer. Det jag främst kommer att sakna från STCC är förstås pressrummet ute på tävlingarna – tack alla ni som har bidragit till den sköna stämning vi har haft där. Till sist önskar jag alla ett stort lycka till i framtiden med STCC och RallyX!