Hallå där med PWR Racing Team

Inför STCC säsongen 2015 tar vi tempen på STCC-teamen och checkar läget med fem månader kvar till premiären i Skövde 8-9 maj. Hur går arbetet och vad finns det för tankar och förväntningar hos teamcheferna?

 

Hallå där, Daniel Haglöf i PWR.  Fem månader kvar till säsongsstart, vad händer just nu i verksamheten?

 

– Hej! Just nu är det full aktivitet med att försöka säkerställa budget och forma årets satsning. Men vi gör även en del events tillsammans med våra partners.

 

 

STCC-säsongen 2015 bjuder på en intressant kalender med gamla, nygamla och en helt ny bana. Vilka är dina tankar kring kalender och tävlingsplatser?

 

– Mycket bra arbete att säkerställa kalendern så tidigt, men med det sagt så är det synd att vi inte kommer köra på Mantorp. Jag gillar dock mixen av stadsbanor och mer traditionella banor så det ser lovande ut tycker jag.

 

Emma Kimiläinen återvänder 2015. Siktar ni på att ställa fler bilar på startlinjen i premiären?

 

– Ja, det är roligt att vi kan fortsätta vårt samarbete med Emma och vi tittar på lösningar för att få ut vår andra bil.

 

Vilka andra nyheter har ni i PWR inför den stundande säsongen?

 

– Vi ligger i slutförhandlingar och kan därför inte säga så mycket mer i dagsläget, men vi kommer att släppa några roliga nyheter längre fram.

 

 

PWR Under 2014

PWR mönstrade under 2014 en bil under hela STCC säsongen med Emma Kimiläinen. Hon nådde som bäst en pallplats i Falkenberg och blev elva totalt i mästerskapet. I de avslutande två deltävlingarna tillkom också en andra PWR-bil med teamchefen Daniel Haglöf bakom ratten.

 

PWR-statistik 2014.

48 race

2 pallplatser