Fredrik Larsson klar för fortsatt STCC-satsning

Det blir en fortsättning för Fredrik Larsson i WestCoast Racing även 2015. Det blev ett SM-silver i fjol och nu satsar Fredrik och WestCoast Racing på att utmana om och ta hem STCC-guldet 2015.
– Det här känns väldigt bra och det är kul att det kunde bli klart så pass tidigt, säger Fredrik. WestCoast Racing var ett självklart val, för mig handlade det om jag skulle fortsätta köra eller inte och jag är väldigt motiverad att ta hem den där STCC-bucklan till slut. Vi vet att det är svårt, i fjol blev vi tvåa och det var ett väldigt bra år. Nu ska vi hitta de sista pusselbitarna och bygga vidare på vår starka avslutning på säsongen 2014. Vi sätter ihop teamet runt min bil nu och det viktiga är att vi kommer att ha kul, då kommer också resultaten.

Teamchef Dick Jönsson Wigroth är lika glad att det blir en fjärde säsong med Fredrik Larsson i en av teamets STCC-bilar.
– Jag är väldigt glad att Fredrik ville fortsätta och att vi redan nu i januari kunde få allting klart, säger Dick. Fredrik var främsta utmanare om titeln i fjol och den som kunde ta striden med Volvo. Precis som Fredrik säger siktar vi på att slipa till det sista och ta hem mästerskapstiteln.