Fortsatt satsning i V8 Thunder Cars för Axelsson

Nu står det klart att Christian Axelsson och Team Norrlandsgjuteriet Racing fortsätter satsningen inom V8 Thunder Cars 2015. Det blir andra säsongen för teamet som går in i serien med tuffa mål och ambitioner. 

2014 var den första säsongen för Christian Axelsson och Team Norrlandsgjuteriet Racing där fokus låg på att lära känna bilen och dess potential. Det var en bra första säsong som avslutades med att Christian Axelsson blev utnämnd till årets Rookie of the Year.

– Det betyder mycket att få en sådan utmärkelse, och samtidigt är det ett kvitto på att jag redan nu ser kapacitet för kommande säsong där målsättningen är att förbättra förra årets mästerskapsplacering, säger Christian Axelsson

Under kommande säsong har teamet satt upp nya, tuffare målsättningar och räknar med att komma bland topp 10. Erfarenhet och kunskap om bilen finns redan med från början och även potentialen till att nå ett starkare/högre resultat.

När vi startade 2014 var allt nytt för alla. Under 2015 har vi redan ett färdigt team och kan ställa högre krav på varandra för att nå jämna resultat och vara med och slåss om högre placeringar, säger Peter Göttfert, Teamchef.