Ahlberg och Kågered kör Ford 2015

Förra årets bronsmedaljör vid SM i V8 ThunderCars Andreas Ahlberg och teamet Micke Kågered Racing byter bilmärke till Ford 2015. Ahlberg avslutade förra säsongen på ett imponerande sätt genom att vara på prispallen under de sista fyra tävlingshelgerna, och tillhör med det en av årets favoriter till totalsegern.
– Förra året visade vi verkligen hur fort vi kan åka, och det känns otroligt inspirerande att komma till start i en Ford Mustang den här säsongen. I år finns bara guld i sikte för mig och teamet, säger Andreas.

Bilen teamet kommer att köra är en Ford Mustang enligt de senaste specifikationerna i V8 ThunderCars, och teamchefen och nyblivne europamästaren i dragracing Micke Kågered är nöjd med bilvalet.

-Nu blir det ett nytt kapitel för oss med en Ford istället för Chevrolet som det varit ett par säsonger. Det ska bli otroligt kul att komma igång och testa den nya bilen så fort vädret tillåter.