ASSA AB ny seriesponsor för STCC

STCC har inlett ett samarbete med ASSA AB, Sveriges ledande leverantör av lås- och säkerhetslösningar. Företaget blir seriesponsor för huvudklassen STCC. STCC fortsätter att attrahera svenskt näringsliv. Senast i raden av samarbetspartners är ASSA AB, ett företag med starka rötter inom svensk industri. ASSA grundades 1881 och är idag ett starkt varumärke internationellt med bland annat etablerade positioner i USA, England, Holland, Baltikum och Polen. ASSA ingår i ASSA ABLOY-koncernen, som nyligen rankades som ett av världens hundra mest innovativa företag av Forbes.

ASSA AB kliver in som samarbetspartner på huvudsponsornivå och kommer bland annat att satsa på kundevent för företagets partners i samband med STCC-tävlingarna.
– Vi ser fram emot produktiva kundmöten i en dynamisk miljö med geografiskt spridda event runt om i Sverige. Detta är en stor marknadsinvestering för ASSA AB, där vi har en förväntan att den kommer att återbetala sig fort, säger Urban Doverholt, VD på ASSA AB.

Jonas Lundin, VD på STCC AB, är både glad och tacksam över att ASSA AB väljer STCC och racingen som ny samarbetspartner.
– ASSA AB är ett otroligt starkt varumärke och jag sätter stort värde på att de vill profilera sig tillsammans med oss, säger han.

ASSA AB har ingen tidigare anknytning till motorsport eller STCC AB, men det finns mycket som förenar de båda företagen och dess verksamheter.
– Vi delar i allra högsta grad värdeord som säkerhet, miljö och kvalité, konstaterar Lundin.