Magnus Holmström siktar på att försvara sin titel i Swedish GT

Swedish GT inleder årets säsong på den gamla Formel 1 banan i Anderstorp sista helgen i maj tillsammans med STCC. Magnus Holmström kommer till start som regerande mästare i GT4. – Det skall bli riktigt skönt att komma igång med årets säsong. Målsättningen är naturligtvis att försvara min titel. Jag räknar med att det kommer bli minst lika hårt motstånd i år, säger Holmström. Han fortsätter i samma team som i fjol, vilket innebär att han även i år delar körningen med Håkan Ricknäs. Håkan kom tvåa i fjolårets mästerskap och tillsammans vann de även Teammästerskapet.
– Vi fortsätter med samma bil. Den är väl utsorterad och vi känner oss väl rustade. Vi har uppgraderat bilen med paddelshift och ABS-bromsar under vintern, avrundar Holmström.