Nu släpps årets STCC-biljetter

Nu släpps biljetterna till den fartfyllda STCC-säsongen 2015. Racingmästerskapet, som inleds på flygplatsen i Skövde 8-9 maj, består i år av en mix av gamla och nygamla banor. För första gången sedan 2007 är STCC tillbaka på den gamla formel-1 banan i Anderstorp. Besöket i Småland sammanfaller också med Affärsracet i Gislaved 29-30 maj.

Tillbaka i kalendern är också Gelleråsen i Karlskoga som firar 40-års jubileum 2015. Dessutom blir det kvällsrace på Mantorp Park, ett nytt koncept från STCC.

-Årets kalender ger en härlig mix av traditionella banor och nya spännande evenemang med ett spännande kvällsrace mitt i säsongen, oerhört spännande att återse både Anderstorp och Gelleråsen igen på STCC-kalender, säger Jonas Lundin VD på STCC AB.

STCC har under 2015 valt att knyta ett tight samarbete med Attendance2, en partner för publikutvecklingen.

– Vi är oerhört entusiastiska och tacksamma för att STCC har valt att samarbeta med oss på Attendance2 i deras högt ställda ambitioner att utveckla mästerskapet och helhetsupplevelsen. Personligen tycker jag att det är mycket inspirerande att få en operativ roll och få möjlighet att vara en del av utvecklingen, säger Janne Ednertz, VD på Attendance2.

Säsongen tjuvstartar dock redan 23-24 april med försäsongstest på Ring Knutstorp i Skåne.

https://www.stcc.se/biljetter/

Kalender STCC 2015

Skövde 8-9 Maj

Anderstorp 29-30 Maj

Mantorp Park 25 Juni

Falkenberg 10-11 Juli

Gelleråsen 14-15 Augusti

Solvalla 11-12 September

Ring Knutstorp 25-26 September