Erik Jonsson klar för STCC 2015

Erik Jonsson kommer att köra full säsong i en av West Coast Racings BMW SR-bilar STCC-säsongen 2015. Anmälare av Eriks bil är Halmstadbaserade företaget Sportpromotion.

Det har varit ganska tyst runt Erik ett tag, mest på grund av att mycket fokus har lagts på att få ihop årets satsning.

– Som vanligt är det alltid mycket jobb före säsongen med att sälja in attraktiva samarbetspaket till sina partners, vilket är en förutsättning för en sådan här satsning, det känns naturligtvis jätteskönt att kunna presentera en fortsatt satsning i STCC, säger Erik Jonsson.

– Jag vill passa på att rikta ett stort tack till alla mina trogna och även till nytillkomna samarbetspartners som ger mig förtroendet och möjligheten till att fortsätta köra i STCC.

Säsongen drar igång redan nästa vecka med STCC:s officiella testdagar torsdag 23 och fredag 24 april på Ring Knutstorp i Skåne.

– Därefter ser vi fram emot lördagen den 9 maj då det är dags för årets premiärtävling STCC Volvo Race i Skövde, en ny spännande bekantskap på en tillfällig bana runt Skövde flygplats. Nu är det full fart framåt mot en härlig racingsäsong, avslutar Jonsson