Fredrik Larsson – näst snabbast och nöjd efter testdagarna

Fredrik Larsson lämnar Knutstorp nöjd efter två effektiva testdagar där teamet fick mycket gjort och Fredrik avslutade med att vara näst snabbast.
– Det kändes väldigt bra idag och igår och vi har gjort det jobbet vi planerade att göra, säger Fredrik.

Det blev mycket kört och ett effektivt arbete av teamet , totalt 180 varv över de två dagarna och med tid över på slutet av dagen för Fredrik att skaka av sig lite mer rattrost.
– Allting har fungerat och vi behövde aldrig stressa och då har man gjort ett bra testjobb. Jag fick lite tid över på slutet också för lite extra kul körning och många varv totalt vilket behövdes. Jag tycker vi är redo för säsongsstarten och det känns bra, sen får vi se hur det står sig i skarpt läge i Skövde.

Dick Jönsson Wigroth är likaledes nöjd med teamets två testdagar.
– Jag kan bara hålla med Fredrik och vi har haft två bra dagar, säger Dick. Vi har lärt oss en hel del intressant om de nya däcken och vi har kunnat utnyttja de här två dagarna maximalt. Det är skönt att vara igång även i STCC igen och nu är det bara att börja ladda för säsongsstarten i Skövde och en ny bana.