Genrepet avklarat, nu väntar STCC 2015 för PWR Racing Team

Årets försäsongstester på Ring Knutstorp har precis avslutats. PWR Racing Team lämnar Skåne hungriga inför premiären i Skövde om två veckor. Emma har haft bra fart ute på banan och satte fjärde bästa varvtid under torsdag eftermiddag.
 
Nya teamchefen Daniel Andersson är nöjd med testerna, och speciellt under dag ett. – Det är härligt att vara igång igen efter vintern. Snabbheten finns där och vi rör oss hela tiden i rätt riktning, det känns mycket lovande!

Nytt för i år är att Michelin tagit rollen som däckleverantör, något som innebär att helt nya däck fick bekänna färg inför den kommande säsongen. – De beter sig lite annorlunda men verkar gå att plocka riktigt snabba varvtider ur, det ska bli kul att se hur de fungerar på olika typer av banor. Jag ser väldigt mycket fram emot kommande säsong, även om Masterchef VIP var kul, skrattar Emma.

På plats i Skåne var även teamledning i form av Daniel Haglöf och Poker Wallenberg som jobbar intensivt för att kunna presentera en riktigt spännande nyhet de kommande veckorna. Håll utkik!