PWR Racing Team till start med två bilar i STCC

Borlängesonen och team-ägaren i PWR Racing Team, Daniel Haglöf, gör återigen entré i svensk racings elitklass. Daniel körde Solvalla samt finalen på Mantorp 2014, men senaste fulla säsongen var 2013. Huvudsponsor på den nya bilen är Logitech.
– Viktiga pusselbitar har fallit på plats och vi kan äntligen presentera en tvåbilssatsning i STCC över en hel säsong, något som känns enormt kul. Speciellt med tanke på hur långt teamet har tagit sig sedan vi startade för fyra år sedan. Jag är oerhört stolt över alla inblandade och ser fram emot att få komma ut och fightas om pallplatser, säger Daniel.
Daniel missade försäsongstesterna på Ring Knutstorp men har många varv i den här bilen sedan tidigare. Det nya är egentligen andra däck för i år.
– Jag brukar anpassa mig snabbt och ser inga hinder i det. Vi har ju till och med två bilar att testa setup på inför den nya banan i Skövde. Nu vill jag bara ge mig ut på banan och rejsa, skrattar Haglöf.