Premiären är här nu kör vi, PWR Racing Team

PWR Racing Team anlände under onsdagen till Skövde. Tälten är på plats, den helt nya banan har inspekterats och premiären närmar sig med stormsteg.

Teamchef Daniel Andersson berättar lite om känslan i teamet inför helgen. – Jag tycker att vi fick en bra känsla med oss redan från finalracet på Mantorp förra året. Vi känner oss redo och framförallt hungriga inför kommande säsong. Det ska bli enormt kul att försöka plocka ut max ur teamet och våra bilar här i Skövde, vi vet att vi är med i toppen när det klaffar.

Teamets STCC-förare, Daniel och Emma är båda överens om att det känns spännande med en helt ny bana. Speciellt i en premiärtävling.

Du går in på ditt andra år i STCC Emma, vilka tankar har du inför säsongen? – Jag hoppas att det går mycket bättre än förra året och att jag får till jämna och bra resultat under hela säsongen. Sen är jag självklart ute efter min första seger!

Teamet har jobbat hårt under vinteruppehållet för att få ut två bilar denna säsong, vad kan vi förvänta oss av Daniel Haglöf under 2015? – Det är naturligtvis kul att vi kör full säsong med två bilar. Jag kommer att plocka ut max av min och bilens kapacitet. Det återstår bara att se vart den ligger, min känsla är bra. Målsättningen är kick ass and look good. I nämnd ordning. Nu kör vi!