En lyckad premiär toppad med dubbelseger för PWR Racing Team

PWR Racing Team kan blicka tillbaka på en lyckad premiärhelg, om än med några tråkigheter i bagaget. Juniorteamet med Oliver Söderström i spetsen tog en oerhört övertygande dubbelseger i dagens två finalpass. Daniel höll fanan i STCC och slutade fyra i första racet, för att efter ett motorproblem sluta femma i race nummer två.
Det sista racet var av sällan skådad karaktär och endast fyra bilar korsade mållinjen. Tråkigt nog blev Emma ett av offren efter att ha blivit påkörd av Richard Göransson. I dagens första finalrace knep hon åt sig en sjätteplats, separerad från teamkamraten Daniel endast av fjolårstvåan Fredrik Larsson.
De två teamcheferna Daniel Andersson och Stanley Dickens summerar helgen som ett styrkebesked. – Trots få varv med bilen lyckas vi sätta samman ett paket med Daniel som resulterar i två bra placeringar. Med denna helg som startskott tar vi upp jakten på pallplaceringar på allvar, konstaterar Daniel.
Stanley är förstås oerhört glad över helgens två vinster och summerar prestationen i ett ord, succéstart! – Alla i teamet har presterat på en hög nivå, då kommer resultaten. Även om jag får erkänna att jag är lite överraskad att vi tar två segrar så snabbt, vi har trots allt bara haft ett par veckors förberedelser inför denna premiärhelg, säger Stanley.
Nästa tävlingshelg blir på Anderstorp, där teamet för första gången får lufta sin Lamborghini Huracán i Swedish GT. Här finns programmet för Anderstorp