STCC vädersäkrar Anderstorp Raceway!

2:a deltävlingen i STCC 2015 avgörs under lördagen på Anderstorp Raceway. På förhand ser det ut som att det delvis kan bli en blöt historia under dagens när STCC återvänt till Sveriges ända Formel 1 bana på 7 år.

–Vi är tvungna att göra något för vår publik varför vi valt att utnyttja 500 m2 av Affärsracets stora tält, berättar Daniel Sporre, en av ägarna till STCC. Vi har även beställt en 10 m2 storbilds tv som kommer hit nu under kvällen. Dessutom ordnar vi servering inomhus, allt för att vår publik skall få uppleva racingen på plats, men också slippa de värsta skurana som utlovats.

SMHI har under dagen lovat skiftande väder, men det kan lika gärna stanna vid endast några droppar. Tävlingarna på Anderstorp Raceway startar redan 09,30, med det första STCC loppet 12.40 Publiken är säkrad att vara torra under deras besök på STCC under lördagen.