WestCoast Racing har laddat om för Anderstorp

I helgen är det dags för STCC, denna gång på den gamla F1-banan i Anderstorp. WestCoast Racing kommer dit med siktet som vanligt inställt på en bra helg och lite extra laddade efter en tuff helg i Skövde där Fredrik Larssons andraplats blev teamets bästa resultat. I Småland är siktet inställt på att återigen ta fighten om segrarna.
– Vi har bra förutsättningar för att vara starkast i helgen om vi får till allt, tycker Fredrik. Vi har planerat helgen och har ytterligare planering att göra idag för att vara så redo som möjligt.

Det är kort om tid när helgen väl drar igång så det är viktigt att vi är effektiva. Jag är laddad och målet är självklart, det är alltid att vinna och vi ska ta in på Björk i helgen. Erik Jonsson siktar för sin del på en problemfri helg med två bra race och förhoppningsvis bra resultat. Något han har förhoppningar om att kunna fixa på Anderstorp.
– Jag har en bra känsla för helgen och ser fram emot att köra på Anderstorp som är en riktigt racerbana, säger Erik. Jag har trivts här tidigare och tror på en bra helg.

Fredrik är snabb I helgen är det dags för STCC, denna gång på den gamla F1-banan i Anderstorp. WestCoast Racing kommer dit med siktet som vanligt inställt på en bra helg och lite extra laddade efter en tuff helg i Skövde där Fredrik Larssons andraplats blev teamets bästa resultat. I Småland är siktet inställt på att återigen ta fighten om segrarna. – Vi har bra förutsättningar för att vara starkast i helgen om vi får till allt, tycker Fredrik. Vi har planerat helgen och har ytterligare planering att göra idag för att vara så redo som möjligt. Det är kort om tid när helgen väl drar igång så det är viktigt att vi är effektiva. Jag är laddad och målet är självklart, det är alltid att vinna och vi ska ta in på Björk i helgen.

Erik Jonsson siktar för sin del på en problemfri helg med två bra race och förhoppningsvis bra resultat. Något han har förhoppningar om att kunna fixa på Anderstorp.
– Jag har en bra känsla för helgen och ser fram emot att köra på Anderstorp som är en riktigt racerbana, säger Erik. Jag har trivts här tidigare och tror på en bra helg. Fredrik är snabb här och vi har pratat lite om vad som krävs och jag kan lära mig mycket av honom och dra nytta av hans snabbhet där genom att vi jobbar bra ihop. Vi har också en extra ingenjör i helgen så det finns mycket att jobba med vilket är kul. Målet är att gå vidare till Q2 och sen ta två problemfria och bra race och det ska vi klara av.här och vi har pratat lite om vad som krävs och jag kan lära mig mycket av honom och dra nytta av hans snabbhet där genom att vi jobbar bra ihop. Vi har också en extra ingenjör i helgen så det finns mycket att jobba med vilket är kul. Målet är att gå vidare till Q2 och sen ta två problemfria och bra race och det ska vi klara av.